Italiaanse kookworkshop

PMZ BIEDT OPNIEUW KOOKWORKSHOP AAN

Deze keer zal Birgit Flüg, kok-aan-huis, ons meenemen naar Italië. En natuurlijk zullen ook de pizza’s, pasta,- sauzen en salades wederom worden klaargemaakt zonder het gebruik van allerlei pakjes, zakjes en potjes.

Italiaans koken betekent: van (bijna) niets iets maken. De ingrediënten zijn overal verkrijgbaar en door steeds weer andere combinaties ontstaan de lekkerste gerechten.

Ook de kooktechnieken zijn makkelijk, snel en gezond.

In groepjes van 3 koken we samen een volledig Italiaans buffet met soepen, pasta’s, pizza en als toetje natuurlijk Tiramisu. Alle deelnemers krijgen na afloop de recepten in de vorm van een klein boekwerkje mee naar huis.

Terwijl we bezig zijn, vertelt Birgit graag over haar passie voor natuurlijk eten en dat het helemaal niet moeilijk is om van een aantal basis ingrediënten iets heel lekkers te bereiden. Of het nu gaat om een diner tijdens de feestdagen of een doordeweekse woensdag avond. Smakelijke, gezonde maaltijden zijn niet moeilijk te bereiden (en bovendien vaak ook nog goedkoper dan allerlei pakjes, zakjes en potjes 😉 De work-shop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde koks.

Het belooft wederom een gezellige en leerzame avond te worden.

Wanneer: vrijdag, 20 februari 2015 van 17:00-21:30 uur

Waar: Munnekeholm 4, Groningen – Clubhuis van de Doven

Kosten:  25,00 (exclusief drankjes)

35,00 voor introducés – (minimaal 15 pers. maximaal 35)

%———%———%———%———%———%———%———%———

PMZ kookworkshop: Italiaans

Opgave en betaling: Print deze pagina aankondiging workshop Italiaans Cora A4 en lever dit strookje, samen met je contante betaling in voor 20 januari 2015 bij Cora Kremer, aanwezig alle dagen op 3A (BWC).

Naam: ………………………………………………………………………………

Lidmaatschapsnummer PMZ ……………………………………………………….

Opgave is alleen mogelijk met contante betaling