Vacature: secretaris Personeelsvereniging Martini Ziekenhuis (PMZ)

Wij vragen
een enthousiaste collega die bereid is om het bestuur te ondersteunen bij het voeren van het secretariaat. Dit betekent dat je deel uit maakt van het Dagelijks Bestuur.
Voorkomende werkzaamheden zijn het voorbereiden en notuleren van bestuursvergaderingen en ledenvergadering. Vergaderruimtes reserveren  voor overleg en activiteiten. De jaarplanning voorbereiden en beheren. Het mailadres van de PMZ beheren; kortom alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Je ondersteunt ook in de uitvoering van diverse activiteiten.

Wij bieden
Een gezellige groep medebestuursleden die enthousiast de PMZ draaiende houden. Je collega’s werken op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Er is een bestuursvergoeding van kracht.

Nadere informatie kun je vragen bij de db leden; Jans Hendriks, Jack Sikkema, Renee Swarte en de huidige secretaris Aly Holstein. Je vindt ons via het Martini net onder medewerkers.