Cursus Spaans

¡Hola! ¿Hablas español?


Cursus Spaans

Heb je plannen om naar Spanje of een ander Spaanstalig land te gaan, of heb je om andere redenen interesse  in de Spaanse taal? Dan is deze beginnerscursus Spaans iets voor jou! Na 12 lessen heb je voldoende kennis van uitspraak, woordenschat en grammatica om je in alledaagse situaties te kunnen redden.

Aanmelden
De cursus begint op 11 februari 2015 en bestaat uit 12 lessen van anderhalf uur. De laatste les is 29 april 2015 (geen vakanties tussendoor).Wil je meedoen? Meld je dan vóór 3 februari aan via pmz@mzh.nl! Minimaal 8 deelnemers en maximaal 15 deelnemers.

Wanneer?
De cursus wordt gegeven op woensdag; eind van de middag na werktijd om 17.30 (op verzoek kan eventueel om 17.00 uur gestart worden).De lessen worden gegeven in het Mzh (vergadercentrum of scholingsruimte).

Voor wie?
Deelname in principe voor leden van de PMZ; in overleg zijn niet Martini-medewerkers / partners of derden wellicht ook welkom.

Kosten
Kosten zijn: normale prijs €145,00; de PMZ biedt leden een korting van €20,00 aan.
Lesmethode is‘opSTAP minicursus Spaans’. De kosten voor dit cursusboekje komen voor eigen rekening à € 24,50. Dit boekje kun je na de eerste les aanschaffen (gegevens ontvang je de tijdens de eerste les).