PMZ biedt arrangement Fontana (gaat niet door)

bad_nieuweschans

Fontana Nieuweschans

• Datum : 22 januari 2016
  • Tijd vertrek MZH : 09.00 uur
  • Vervoer : met de bus vanaf het Martini Ziekenhuis (ingang Zuid)
  • Locatie : Nieuweschans
  • Prijs : leden – 25,00 euro
  • Na definitieve bevestiging van deelname s.v.p. betalen voor 10 januari 2016.
  • Aantal : max 20 personen (leden)
  • niet leden + introducees – 43,50 euro max 20 personen (niet leden)

Bij meer aanmeldingen zal er worden geloot !!!

• Opgave : voor 31 december 2015
  • Eigen badslippers, handdoek en badjas meenemen !!!

Omschrijving:

U wordt opgehaald vanaf het Martini Ziekenhuis (ingang Zuid) met een klassieke bus.
Van hieruit rijden we naar Bad Nieuweschans. Aangekomen bij Fontana gebruiken we
gezamenlijk één kop koffie/thee met cake o.i.d. en daarna kunt u gebruik maken van het thermaalbad, stoom-en sole badhuis, rustpaviljoen.
Indien u gebruik wilt maken van het saunagedeelte (11 euro voor eigen rekening), dan kunt u dit aangeven bij de receptie van Fontana Bad Nieuweschans.
Om 13.00 uur gebruiken we gezamenlijk de lunch in het hotelgedeelte: Groningse mosterdsoep en biologisch brood gezond met ham en kaas, salade, tomaat, komkommer spread en rode ui. Om 16.00 uur staat de bus klaar om u weer naar het Martini Ziekenhuis te brengen.

Opgave via het PMZ-opgaveformulier of via Martininet, onder mijn favorieten het complete
service-overzicht aanklikken om op de site van de PMZ te komen of via www.pmzmartini.nl