Kennismaking Servicedogs

Beste senioren MZ,

Voor de komende maand februari hebben we weer een leuke bijeenkomst in het Martini Ziekenhuis

Ouder worden we allemaal maar voor sommigen van ons gaat dit gepaard met enkele (gezondheids)problemen. Een oplossing kan zijn een  hond die helpt bij de dagelijkse bezigheden. Hiervoor zijn een aantal organisaties actief. Maandagmiddag 8 februari 2016 willen we jullie kennis laten maken met Stichting Personal Service Dogs.

Jullie krijgen voorlichting over de stichting, over de sponsoring, over de vrijwilligers en natuurlijk over de honden. Er komt een hond mee om e.e.a. te demonstreren. Kortom een middag die jullie nog lang zal bijblijven.

 

hulphondAlvast een voorproefje? Kijk op: www.servicedogs.nl

  • Wanneer? Maandag 8 februari 2016
  • Waar? Martini Ziekenhuis, vergaderruimte geel
  • Aanvang? 13.30 uur
  • Kosten? leden gratis, één introducé toegestaan, ook gratis

Opgave per mail bij Paulien: proelfszema@planet.nl

 

Met vriendelijke groet,

Contactpersonen seniorenclub