Kunst & Kitch middag

Beste leden van de seniorenclub,
Na het succes van de kunst en kitsch-middag 2 jaar geleden hebben we besloten tot een herhaling van dit evenement. Wij gaan opnieuw een kunst & kitsch middag organiseren. Iedereen heeft vast en zeker wel eens het tv programma gezien op NPO of op een regionale tv zender. Op bepaalde momenten gaan kijkers dan op het puntje van de stoel zitten en met open mond zitten te kijken.
Jullie worden op vrijdag 17 februari uitgenodigd om zelf iets ouds of dierbaars mee te brengen in de vorm van artikelen uit grootmoederstijd of nog ouder. Het gaat om antiek, zoals, aardewerk, meubels, glaswerk of een schilderij. Ook zilveren, koperen en tinnen voorwerpen, oude gereedschappen of volkskunst. Nu is het weer jullie kans om een voorwerp mee te brengen waarvan je graag wilt weten uit welke tijd het komt, waar en waarvoor het werd gebruikt, hoe oud het is of wat de waarde is. Natuurlijk ben je ook welkom als je geïnteresseerd bent of dat je contacten wilt onderhouden zonder een voorwerp mee te brengen. Wij hebben nogmaals Henk Sprik, specialist en Hollands antiekhandelaar, uit Smilde bereid gevonden voor deze taxatie. Hij heeft een naam opgebouwd bij o.a. RTV Noord, RTV Oost en het Dagblad van het Noorden. Hij geeft op verzoek ook geregeld lezingen over antiek.

kunst-kitsch-2

De kunst & kitsch middag wordt gehouden vrijdag 17 februari a.s. in vergaderruimte geel van het MZ, ingang zuid (oude hoofdingang).

13.00 – 13.30 uur: welkom met koffie / thee met cake
13.30 – 14.45 uur: beoordeling kunst & kitsch voorwerpen
14.45 – 15.00 uur: pauze
15.00 – 16.00 uur: vervolg beoordeling kunst & kitsch voorwerpen

Introducés zijn ook welkom (1 introducé per lid), zij mogen alleen geen voorwerpen meenemen
Leden mogen 3 a 4 voorwerpen meenemen, uiteraard zijn leden zonder voorwerpen ook van harte welkom.

Aanmelding bij Bernard von Dulmen mail: bvondulmen@gmail.com, tel 0592 272531
Opgave is mogelijk tot 12 februari
Met vriendelijke groet,
Contactpersonen Seniorenclub