Zonnebloem Organisatie

Beste senioren MZ,

Voor de komende maand februari hebben we weer een leuke bijeenkomst in het Martini Ziekenhuis nl. een lezing/presentatie over de Zonnebloem-organisatie

zonnebloem 2

Ouder worden we allemaal maar voor sommigen van ons gaat dit gepaard met (gezondheids)problemen en handicaps. Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Zij denken in oplossingen. Zodat ook mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten.

Woensdagmiddag 14 februari a.s. willen we jullie kennis laten maken met de stichting de Zonnebloem. Cedric van den Berg, districtshoofd Groningen en Drenthe, zal jullie voorlichting geven over de stichting, over de sponsoring, uitjes, muziekuitvoeringen, over de vrijwilligers en natuurlijk over het passagiersschip “de Zonnebloem”. Kortom een middag die zeer verhelderend zal zijn.

zonnebloem 3

Alvast een voorproefje? Kijk op: www.zonnebloem.nl
Wanneer? Woensdag 14 februari Aanvang? 14.00 uur
Waar? Martini Ziekenhuis, vergaderruimte geel