Sinterklaas komt langs op 30-11-2013

Aan de Personeelsverenging van het Martiniziekenhuis
9700 RM Groningen

Geachte Personeelsvereniging,

Zoals je op de foto al ziet zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van mijn verjaardag. De meeste cadeaus zijn al gekocht en staan in het magazijn klaar voor verzending naar Nederland. Ik ben van plan om op 30 november langs te komen in het Martiniziekenhuis.

Wilt u dit doorgeven aan de leden van uw Personeelsvereniging? De kinderen en de ouders zijn van harte welkom Het begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. En is bedoeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar.
Kosten €5.00 per kin
Plaats Restaurant Martiniziekenhuis

Opgave kan via het inschrijfformulier op de website van de PMZ. Of via het inschrijfformulier wat verkrijgbaar is bij de receptie / balie. Inleveren met gepast geld in gesloten enveloppe in de PMZ bus bij de personeelswinkel.

UITERSTE INLEVERDATUM: 21-11-2013!!!