Vervolg yoga-cursus via PMZ

Na de zomer zijn de yoga-lessen  weer gestart, in de ruimte van de fysiotherapie. Dit is nu het 2e jaar alweer!  Inmiddels zijn  er al een aantal enthousiaste vaste liefhebbers . Maar er is nog zeker  plek voor nieuwe deelnemers!!!

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Of je nu gevorderd bent of net wilt starten .

Vaak hoor ik om me heen “ik ben niet lenig genoeg voor yoga “  Maar yoga gaat niet om het lenig zijn maar oa. je lijf leren kennen en hierdoor dichter bij jezelf te komen . Door yoga leer je je eigen grenzen ( fysiek maar ook mentaal) beter kennen. Je leert hierdoor je eigen grenzen bewaken. Het gevolg is dat je fysiek  soepeler  wordt maar ook sterker.

Yoga doe je helemaal voor jezelf. Even in het hier en nu kunnen zijn en genieten. Uit de drukte en hektiek van de dagelijkse bezigheden.  Het gaat er na mijn idee niet om hoe snel je een /je doel bereikt maar om de weg ernaar toe. Je  kan hele mooie dingen tegen komen ,ook als je een omweg neemt.

Inmiddels heb ik alweer 3,5 jaar achter de rug bij één van de grootste yoga-docenten opleidingen in Nederland . ( het Saswitha instituut). Vanaf september ga ik verder met een nieuwe module daar. Vandaar dat er wel 10 lessen zullen zijn, maar verspreid over het gehele najaar.

Monique van der Meché