21 mei – Rondvaart Groningse grachten voor senioren

Een boottocht behoort de laatste jaren tot één van onze favoriete uitstapjes. Nu nemen we de rondvaart door de grachten van Groningen om de binnenstad vanaf het water te bezichtigen. Te water beleven we een geheel andere blik op de geschiedenis van de stad Groningen. De middeleeuwse huizen, de prachtige bruggen, de karakteristieke gebouwen en de vele torens met hun eeuwenoude historie zijn te bewonderen vanaf de rondvaartboot. Voor deze bijzondere ervaring ben je welkom op boot ´Golden Raand´ van het Rondvaartbedrijf Kool uit Groningen, steiger tegenover het Centraal Station.Na de rondvaart gaan we naar het terras van het Groninger Museum voor een kop koffie of thee met een muffin. Consumpties tijdens de rondvaart zijn voor eigen rekening.Wanneer: donderdagmiddag 21 mei 2015Aanwezig bij de rondvaartboot tegenover het Groninger Museum: 13.45 uurVertrek rondvaart: 14.00 uurDuur: ongeveer 1 uurTerras Groninger Museum: ± 15.15 uurKosten: leden gratis, 1 introducé is toegestaan tegen € 7,50Aanmelden t/m maandag 18 mei op mailadres: koosscholtens@home.nl, eventueel met vermelding van een introducé.Telefonische informatie: 050-3144922 of 06-51088438 Agenda: 10 juni, bezoek Tuinfleur te Oostwold