10 juni – Bezoek “Tuinfleur” voor Senioren MZH

Beste seniorenleden MZ,

Nog voor de echte zomer begint hebben we nog één uitstapje, in september is dan de eerstvolgende activiteit. Woensdag 10 juni 2015 gaan we als senioren naar `Bezoektuin Tuinfleur´ in het mooie Oostwold (Nieuweweg 34, 9682 RM), gemeente Oldambt. Daar krijgen we een rondleiding in de tuin van Rika en Pieter van Delden. De verrassende diepe tuin beslaat 5.000 m² en omvat 10 tuinkamers. Borders met plantencomposities op kleur, een grote natuurlijke vijver, een hagentuin en een beeldentuin. Varentuin en hostatuin met meer dan 600 verschillende soorten hosta´s. Ook een rariteitentuin met zeldzame schaduwplanten. Een meandertuin met bijzondere struiken en bomen. De omlijsting met deze indrukwekkende tuin bestaat uit 2 km beukenhaag. Het laatste deel van deze bijzondere tuin heeft een verhoogd terras met uitzicht op het Oldambtmeer. De tuin is in grote lijnen rolstoelvriendelijk, de organisatie van ´Tuinfleur´ biedt alle hulp aan waar mogelijk. Wie oog heeft voor tuindetail of rust en ruimte zoekt is dit een unieke gelegenheid om te genieten van de kleurrijke ´Tuinfleur´  Voor informatie klik hier.

Wanneer: woensdagmiddag 10 juni 2015.
Verzamelplaats parkeerplaats Laan Corpus den Hoorn tegenover Stadjershal om 13.15 uur. Graag aanwezig om 13.00 uur.
Bij aankomst beginnen we om 14.00 uur met een rondleiding van ongeveer een uur.
Kosten: leden gratis, 1 introducé is toegestaan tegen € 3,50. En dit alles met inbegrip van 2x koffie of thee en uiteraard iets lekkers.

Aanmelden tot maandag 8 juni op mailadres: koosscholtens@home.nl, eventueel met vermelding van een introducé.
Telefonische informatie: 050-3144922 of 06-51088438
Geef bij opgave even door of je wel of niet carpoolt en of je een auto beschikbaar hebt voor carpoolen.

Met vriendelijke groet,
Contactpersonen seniorenclub