Kerstworkshop bloemschikken o.l.v. Willem Struik

01_Workshop

Op donderdag 17 december 2015 organiseert de PM een Kerstworkshop bloemschikken onder leiding van Willem Struik. De workshop vindt plaats in de foyer (ingang Zuid) en begint om 19.45 uur. Zelf meenemen: tangetje, mesje en/of snoeischaar.

De kosten bedragen €15,00 voor leden en €18,50 voor introducees. Als introducee kan alleen iemand aangemeld worden, die GEEN medewerker is van het ziekenhuis. Opgave (en betaling) uiterlijk donderdag 10 december 2015 via het opgaveformulier op de website (www.pmz-martiniziekenhuis.nl) of via een kopie van het formulier, dat naar alle postadressen wordt verstuurd. Het ingevulde formulier kan ingeleverd worden in de PMZ-brievenbus bij de Personeelswinkel.
Nadat het verschuldigde bedrag – uiterlijk donderdag 10 december 2015 – op bovengenoemde girorekening staat, is uw opgave definitief. Mocht de activiteit onverhoopt niet doorgaan, dan wordt uw geld teruggestort.