Beach Volleybal Toernooi 2016

Update: Gaat niet door ivm de weersvoorspellingen.

Op donderdag 16 juni zal het jaarlijkse “Beach Volleybal Toernooi” worden georganiseerd.

Het strand bij de Hoornseplas zal net als voorgaande jaren het strijdtoneel zijn, waar meer dan 200 collega’s in 30 teams 80 wedstrijden gaan spelen, om aan het eind van de avond te worden uitgeroepen tot de winnaar van het  PMZ Beach Volleybal 2016.

De eerste poule wedstrijden beginnen om 17:00 uur en we eindigen de finale om 21:30 uur

De gezelligheid staat voorop en tussen de wedstrijden door is er de barbecue waar je een hapje kan eten en wat drinken.

Deelname is gratis, doordat de PMZ alle kosten voor haar rekening neemt, en iedereen kan meedoen.

We willen zoveel mogelijk collega’s  laten mee doen en daardoor kan er per afdeling maar 1 team (bestaat uit minimaal 7 personen) worden ingeschreven. (je kan wel een 2de team op de reserve lijst laten plaatsen) Aanmelden kan via de aanmeldingstrook 2016 Beach Volleybal 2016 deze kun je opsturen of mailen voor 1 juni naar:  Hans Berrelkamp (h.berrelkamp@mzh.nl)

 

. imagesB4ZKTL19