Stonefarm

Beste senioren MZ,

Vrijdag 25 mei hebben we voor jullie een bezoek aan STONEFARM georganiseerd. De rondleiding begint om 14.00 uur. Niet alleen schitterend voor iedereen om naar te kijken, maar zeker voor de echte tuinliefhebbers is dit de moeite waard. De tuin van Tinus en Anna Scheltens is een stukje paradijs in het weidse Groninger platteland. De tuin heeft media aandacht gehad van o.a. Dagblad van het Noorden, artikel ´Harry Wubs´, Radio Noord, programma ´Noordmannen´ en Televisie NPO2, programma ´BinnensteBuiten´.

Een twee hectare grote Engelse landschapstuin met veel variatie aan coniferen, heesters, bomen, vaste planten, bodembedekkers en waterplanten. De grote vijver is omsloten door begroeide hellingen. Op het erf bevindt zich een grote verzameling zwerfkeien, die speels verspreid liggen in de tuin. De grootste van die keien weegt ongeveer 15.000 kg. Daarmee is ook meteen de naam Stonefarm verklaard.

Aanmeldingen t/m 21 mei naar mailadres: henniekant@icloud.com, of telefonisch bij Koos Scholtens: 06-51088438

 

Verzamelplaats: parkeerplaats Laan Corpus den Hoorn, tegenover Stadjershal, vertrek 13.10 uur. Ga je rechtstreeks dan word je om 13.50 uur in Stadskanaal (9501 LB), Zijdstukkerweg 7 verwacht, telefoon 0599-612203. Bij opgave vermelden of je rechtstreeks gaat of naar de carpoolplaats komt. Bij carpoolen ook aangeven of je een auto beschikbaar hebt voor vervoer.

Kosten bezoek: lid gratis, per lid is 1 introducé toegestaan tegen € 3,00.
Iedereen wordt verzorgd van koffie of thee met een traktatie.
Ook rolstoelgebruikers kunnen de tuin bezoeken.

 

Agenda 14 juni: Boottocht Blauwe Stad

Met vriendelijke groet,

Contactpersonen Seniorenclub